Moviestreamer Review

Moviestreamer ook een Raspberry Pi met XBMC(Kodi) software wat deze mediaspeler niet heeft ten opzichte van AFK-Box of Dit is TV is dat deze geen handig menu heeft om alles makkelijk te bedienen.

mediastreamer

Moviestreamer Review.

Levering

Na bestelling van de Moviestreamer 2.0 is het wachten tot deze binnen komt dit duurde 3 dagen dit vinden we heel normaal en konden er gelijk mee aan de slag.

Opstarten/aansluiten

Na het aansluiten wat we al eerder met andere boxen hadden gedaan was dit dus zo gepiept na opstarten werden er wat add-ons geïnstalleerd (updates) en konden we in het standaard menu aan de slag door middel van add-ons te openen die standaard erop gezet zijn dit zijn er wel meer dan 50 we kunnen dus van alles gebruik maken maar voor iemand die er pas mee begint zal deze niet precies weten waar je zal moeten starten wij gingen dus gelijk wat film add-ons af om te kijken hoe dit werkt.

Afspelen series en films

Na het openen van Genesis konden we films afspelen en series dit gaat allemaal vrij eenvoudig als je weet waar je moet zoeken voor iemand die geen verstand er van heeft zal het toch wat lastiger worden om dit systeem te gebruiken. wel is het systeem van alle gebruikelijke add-ons voorzien dus je kan sport, aflevering gemist etc gewoon zien.

moviestreamer mediaplayer

Crash Test

Zoals we met alle andere apparaten doen we de zogenaamde crash test.

Test 1: Alle knoppen van afstandsbediening herhaaldelijk achter elkaar indrukken.
Resultaat: Box blijft hangen, stekkertje eruit en terug erin plaatsen voor herstart.

Test 2: Mediaspeler aanzetten dan verwijderen van SD-Kaart en uitschakelen.
Resultaat: Niks aan de hand aangezien er de standaard skin opstaat zal deze altijd geladen worden dat is dan weer makkelijk.

Prijs?

Met de prijs van €99,95 vinden we dit aan de behoorlijke kant aangezien je geen custom software krijgt en er geen updates voor worden gemaakt u bent na aanschaf zelf verantwoordelijk voor hoe het systeem eruit ziet en welke add-ons erop staan wel is het systeem ingesteld dat het wat sneller werkt net als de AFK-Box een overklok van 1000Mhz.

Resultaat

3-star-image1

Pros

 • Simpel bij alle add-ons
 • Snelle levering

Cons

 • Geen eigen menu
 • Veel add-ons en je weet niet waar je moet beginnen

Wil je meer weten over “MediaStreamer”  bezoek dan de mediastreamer website

Meer reviews lezen kan je hier

4 antwoorden
 1. Moviestreamer
  Moviestreamer zegt:

  L.s.,
  Zoals jullie zelf ook weten staat de techniek niet stil. En zeker in deze branche.
  De resultaten zoals hier weergegeven wijken dan ook af van de werkelijkheid.
  Inmiddels is de techniek en software door ontwikkeld.
  Zo hebben wij sinds Maart het Easy Use Interface, zéér gebruiksvriendelijk.
  Te bedienen door jong en oud zonder enige technische kennis.
  Ik daag jullie uit om deze in de review op te nemen!
  http://www.moviestreamer.nl/nl/openelec-quadcore

  Beantwoorden
 2. Ojwhaaa
  Ojwhaaa zegt:

  Waardeloos bedrijf en waardeloos IPTV product, loopt continue vast is geen kijken, geluid valt weg, zenders niet beschikbaar, gewoon k… Telefoon wordt niet beantwoord (duur 0900 nummer), terugbel verzoek kan je doen, maar terugbellen doen ze niet en op email wordt totaal niet gereageerd. Bij Intertronics vergelijkbaar IPTV pakket gekocht en totaal geen problemen gehad. Geld teruggeven doen ze ook niet, want er wordt nergens op geregeerd. Advies is dan ook NIET kopen want je bent je geld kwijt aan niks!

  Beantwoorden
 3. Jannie
  Jannie zegt:

  Waardeloos bedrijf en waardeloos IPTV product,Bij installatie van X9 krijg je alleen maar error meldingen.Wil je kontakt opnemen kan dat op geen enkele manier.Dus iets aangeschaft wat niet werkt,en geen hulp verder .

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *